PurezzO Clinicals

De PurezzO Clinicals lijn bestaat uit innovatieve peelings, cosmeceuticals en cosmetica producten met bijzonder effectieve hoogwaardige natuurlijke cosmeceutical werkstoffen voor zichtbare resultaten.

PurezzO Clinicals producten hebben een prettig natuurlijk aroma, een intensieve werking, zijn eenvoudig aan te brengen en hebben een prettige textuur. Er zijn effectieve professionele (kuur) behandelingen en producten voor professioneel gebruik en producten voor thuisverzorging. PurezzO Clinicals producten zijn samengesteld uit de zuiverste ingrediënten uit de natuur. 

PurezzO Clinicals biedt u een complete natuurlijke productlijn met innovatieve producten die gericht zijn op het verkrijgen van optimaal resultaat voor alle huidtypen en huidproblemen zoals rosacea, een vale huid, een vochtarme huid, een gevoelige huid, acne pigmentvlekken, littekens, anti-aging, etc. Alle producten zijn samengesteld zonder minerale oliën en synthetische parfum- en geurstoffen en zijn dierproefvrij. 

Vrijblijvend kennis maken met PurezzO Clinicals & PurezzO Minerals

Wilt u als professional meer informatie over de natuurlijke skincare producten, professionele peelings en cosmeceuticals? Vraag vrijblijvend meer informatie of maak een persoonlijke afspraak: tel. 0031-(0)263645263

HOME

.    
.